Να στείλετε μήνυμα

Παγκόσμια χημική Co. Jiangsu, ΕΠΕ

 

Επιλέξτε τις παγκόσμιες χρωστικές ουσίες!

Δημιουργήστε το ζωηρόχρωμο κόσμο!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Jiangsu World Chemical Co., Ltd

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Jiangsu World Chemical Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiangsu World Chemical Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κάτω από εδώ με, θα επιθυμούσαμε να πούμε ότι η χρωστική ουσία που παρέχεται από την παγκόσμια χημική Co., ΕΠΕ λειτουργεί πολύ καλά, ειδικά οι χρωστικές ουσίες δεξαμενών.

—— MU hammad umar

Η επιχείρησή μας είναι ευγνώμων στην παγκόσμια χημική Co. επιχείρησης, ΕΠΕ για καρποφόρο και μακροπρόθεσμη συνεργασία. Η ποιότητα των προϊόντων παρεχόμενων ικανοποιεί

—— Aslam

Είμαι πολύ ικανοποιημένη και μεγάλη υπηρεσία. Αν και το ποσό μου είναι μικρό, πιστεύω ότι θα υπάρξει περισσότερη συνεργασία στο μέλλον.

—— Irfan

Εξοικειώνεστε επαγγελματικοί και με την αγορά μας. Με βοηθήστε να αναπτύξω τα προϊόντα μου, το οποίο κάνει την επιχείρησή μου να γίνει καλύτερη. Μπορώ να εμπιστευθώ και να στηριχθώ σε τους

—— Amy Adam

Jiangsu World Chemical Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Jiangsu World Chemical Co., Ltd Jiangsu World Chemical Co., Ltd Jiangsu World Chemical Co., Ltd Jiangsu World Chemical Co., Ltd Jiangsu World Chemical Co., Ltd Jiangsu World Chemical Co., Ltd
πύλη εργοστασίων πύργος ψεκασμού αποθήκη εμπορευμάτων εργαστήριο χρωστικών ουσιών δεξαμενών εργαστήριο χρωστικών ουσιών δεξαμενών εργαστήριο
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : παγκόσμιο εμπορικό σήμα
Αριθμός Υπαλλήλων : 90~100
Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-16000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 10% - 20%

Η παγκόσμια χημική Co. Jiangsu, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση του τύπου επιστήμης και τεχνολογίας με την υψηλή αφετηρία, που ειδικεύεται στην παραγωγή των περιβαλλοντικών χρωστικών ουσιών. Η επιχείρηση βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης, πόλη Yixing, Jiangsu Province.There είναι βελτιωμένη ομάδα με τις ισχυρές δυνατότητες της έρευνας τεχνολογίας και της ανάπτυξης, έλεγχος παραγωγής, δοκιμή εφαρμογής.

Οι αιτήσεις τεχνολογίας και το κέντρο Ε&Α της επιχείρησης έχουν τον κύριο εξοπλισμό ποιοτικής δοκιμής από το σπίτι και στο εξωτερικό. Η επιχείρησή μας έχει περάσει τη διεθνή πιστοποίηση συστημάτων ποιοτικού mangement ISO9001 και την περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001.

Σε απάντηση στη συνεχή αναβάθμιση των ποιοτικών απαιτήσεων για τη βιομηχανία βαφής και εκτύπωσης, έχουμε αναπτύξει ανεξάρτητα το «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ» εμπορικό σήμα της παραγωγής των χρωστικών ουσιών δεξαμενών περιβάλλοντος και των αντιδραστικών χρωστικών ουσιών, η οποία ανέπτυξε μια σειρά έξι. Αντιδραστικές χρωστικές ουσίες π-τύπων της αποδοτικής σειράς εκτύπωσης Ο pse-τύπος μπορεί να αποτρέψει, μπορεί να τραβήξει την αντιδραστική σειρά χρωστικών ουσιών Αντιδραστικές χρωστικές ουσίες π-τύπων με το υψηλό ποσοστό fixtion τη σειρά Αντιδραστικές χρωστικές ουσίες W-τύπων της βαφής της σειράς Αντιδραστικές χρωστικές ουσίες s-τύπων της βαφής της σειράς συμβατική αντιδραστική εκτύπωση χρωστικών ουσιών, που βάφει τη σειρά. Χρωστικές ουσίες δεξαμενών κυρίως για το περιβαλλοντικό dustpro των μορίων με την πολύ καλή διάχυση νερού, ομοιομορφία της διασποράς και της αντι-συνοχής της αναστολής. Ισχύει ιδιαίτερα στη μεγάλη συνεχή βαφή και συνεχές να γεμίσει με την αυτόματη μίξη όντας κύριος γρήγορη ταχύτητα μείωσής του. Το Whlie αυτό είναι επίσης κατάλληλο για το κρυμμένο χρώμα και την αναστολή που βάφουν τις διαδικασίες στην βαθύς-βαφή.

Οι χρωστικές ουσίες «ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ " εμπορικών σημάτων έχουν μια πλήρη χρωματογραφία, φωτεινό χρώμα, η ανοχή διαδικασίας ισχύει καλή, ιδιαίτερα αναπαραγώγιμος, στους διαφορετικούς όρους εξοπλισμού και διαδικασίας να επιτύχει τους όρους requipment και διαδικασίας καλύτερων οικονομικούς και ποιότητας για να επιτύχει τους όρους requipment και διαδικασίας καλύτερων οικονομικούς και ποιότητας για να επιτύχει καλύτερος οικονομικός και νέος και οι παλιοί φίλοι έρχονται να συζητήσουν την επιχείρηση, μοιράζονται τους πόρους και δημιουργούν το λαμπρό μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu World Chemical Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Allison

Τηλ.:: +86 15861504187

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς